Moore's re-iterated

  • Sometimes a piece of art can inspire you to re-iterate it, to further extend it in a different media. The extended version forms yet another meta-level of the subject's interpretation, a commentary, an essay. That happened with this project. Based on textures and details of Henry Moore's sculpture works, this project explores relations between light, structure and shape.

    As settled in outstanding, natural surroundings of Yorkshire, Moore's works let viewers to be as close as possible, dismissing the distance known from artificial, indoor gallery spaces. 

    All images were taken in Yorkshire Sculpture Park, United Kingdom, 2016. There is only one image in that set, depicting a sculpture made by nature, rather than a human.
  • Thank you for stopping by. I do appreciate!